Verzenden & Retourneren

Verzend- en retourbeleid uitgelegd.

Verzenden

Bij Trendy Textiles worden bestellingen via PostNL, DHL of DPD verzonden. Bestellingen worden binnen 3 dagen verzonden. U kan het pakje gemakkelijk online volgen via Track & Trace.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarnaar de bestelling wordt verzonden en worden automatisch berekend bij de winkelwagen.

Retourneren

Heeft u iets bij ons besteld, maar valt het product tegen? Jammer, maar uiteraard geen probleem! U kan gemakkelijk uw product(en) retourneren. Let op, de kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen om te retourneren of aan te geven dat u van de koop afziet. Na die melding heeft u nog 14 dagen om het terug te sturen.

Let op: het risico bij een retourzending is uw eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat uw  herroeping in ongeschonden staat is en, voorzien van originele verpakking. Download hier het formulier om producten te retourneren.

Voor het downloaden van het retourformulier in pdf-formaat is Acrobat Reader nodig. Klik hier om Acrobat Reader te downloaden.

Na ontvangst van uw retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten van de heenzending, binnen drie werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die u heeft gebruikt tijdens het plaatsen van uw bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding).